Burs Duyuruları

Yayınlanma Tarihi: 13-09-2023

NEF Vakfı – Afetten Etkilenmiş Öğrencilere Yükseköğrenim Bursu

Duyuru metninden:

“2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Nef Vakfı tarafından verilecek Afet Burs Başvurusu kapsamında başvuru yapmak isteyen öğrencilerin 10-20 Eylül 2023 tarihleri arasından, www.nefvakfi.org web adresinde bulunan online burs başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir.” Başvuru koşulları ve online başvuru için tıklayınız.

TEV Eğitim (Yüksek Öğrenim) Bursları

Duyuru metninden:

“Türk Eğitim Vakfı, Atatürk ilkelerine bağlı, başarılı fakat maddi desteğe ihtiyacı olan, üniversite öğrencilerine TEV Eğitim Bursu vermektedir. 2023-2024 öğretim yılında yükseköğrenim bursu aylık 2.500 TL’dir. 2023-2024 öğretim yılı burs başvuru tarihleri: 4 Eylül-24 Eylül 2023.” Başvuru koşulları ve başvuru için tıklayınız.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği İzmir Şubesi

2023-2024 eğitim-öğretim yılında lisans programında öğrenim gören kız öğrencilere burs verileceği belirtilmiştir. Söz konusu burs programına ilişkin internet sayfasına buradan erişebilirsiniz. Formu doldurarak, talep edilen belgeler ile bizzat adı geçen derneğe başvuru yapılabileceği bildirilmektedir.