Yayınlanma Tarihi: 21-03-2023

Bu yıl 2-3 Haziran  tarihlerinde Dokuz Eylül Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ev sahipliğinde ve Türk Psikologlar Derneği işbirliği ile X. Işık Savaşır Klinik Psikoloji Sempozyumu “Dijital Dünyada Klinik Psikoloji: Gelenekselden Çağdaş Yaklaşımlara” teması ile düzenlenecektir. Bu tema altında dijital çağda klinik psikoloji alanında gerçekleşen değişim ve gelişmelerin bilimsel veriler ışığında paylaşılması ve tartışılması hedeflenmiştir.

Sempozyum programı davetli konuşmacı sunumlarından, panellerden, çalışma atölyelerinden ve bildiri/poster sunumlarından oluşacaktır. X. Işık Savaşır Klinik Psikoloji Sempozyumuna, Klinik psikoloji alanında çalışmalarını sürdüren araştırmacılar, akademisyenler, alanda çalışan psikologlar, lisans ve lisansüstü öğrenciler davetlidir.

2-3 Haziran tarihlerinde İzmir’de buluşmak ve güncel bilimsel verileri paylaşmak dileğiyle,

Sempozyum Düzenleme Kurulu Adına

Prof. Dr. Gülay Dirik